Regulament HOPAHOPA

Înainte de DISTRACȚIE, SIGURANȚA este importantă, așa că vă rugăm să respectați regulile de folosire ale acestui spațiu de joacă:

 1. Vârsta minimă de acces în parcul gonflabil este 2 ani. Vârstele și dimensiunile copiilor care se joacă în același timp trebuie să fie apropiate. Sub 2 ani, nu este nevoie de achiziționarea biletului.
 2. Toate persoanele care intră în spațiul gonflabil trebuie să completeze Acordul de participare. Pentru minorii sub 16 ani Acordul de participare trebuie completat de un părinte sau tutore legal.
 3. Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul jocului. Experiențele sunt destinate atât copiilor cât și adulților. Biletul de acces trebuie achiziționat de toate persoanele care intră în spațiu.
 4. Persoanele care au răni sau dizabilități la cap, gât, spate sau alte părți ale mușchilor scheletului, femeile gravide, copiii mici și alte persoane care pot fi susceptibile de răniri in urma căderilor, izbirilor, sau legănărilor nu au voie să folosească spațiul gonflabil.
 5. Pentru a preveni înecarea, participanții nu au voie să intre în spațiul de joacă în timp ce consumă alimente sau băuturi (Accesul cu gumă de mestecat este INTERZIS).
 6. Nu se permit luptele, alergarea sau împingerea în interiorul spațiului de joacă.
 7. Este interzis alergatul, staționarea, îmbrâncitul sau șezutul pe spațiile gonflabile, cățăratul pe pereții toboganului sau a altor obiecte gonflabile.
 8. Drogurile sau alcoolul sunt interzise. Nu intrați în spațiul gonflabil atunci când vă aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor. De asemenea, sunt interzise guma de mestecat, alimentele și băuturile în perimetrul Hopa Hopa.
 9. Purtați îmbrăcăminte corespunzătoare. Evitați fermoare, curele, bijuterii de mari dimensiuni și alte obiecte care atârnă. Atunci când este posibil, îndepărtați ochelarii și protezele auditive, bijuteriile și accesoriile. Îmbrăcămintea cu mânecă scurtă și purtarea pantalonilor scurți este interzisă.
 10. Fiți atent și luați în considerare persoanele din jurul dumneavoastră.
 11. Evitați manevrele periculoase! Le puteți efectua pe propriul risc doar dacă aveți suficientă îndemânare pentru a evita să vă răniți pe dumneavoastră sau alte persoane.
 1. Este recomandată efectuarea săriturilor pe mijlocul trambulinei, altfel se pot produce răni prin lovirea ramei. Nu săriți direct pe suportul de siguranță.
 2. Săritura cu un obiect străin poate crește, de asemenea, riscul de a vă răni. Aceste obiecte includ chei, telefoane sau aparate foto.
 3. Acordați atenție celor din jur în orice moment, pentru a evita coliziunea cu alte persoane care sar în spațiul gonflabil.
 4. Avertisment: Nerespectarea regulilor de mai sus poate duce la vătămări corporale grave, paralizie sau deces.
 5. Lista de mai sus nu este exhaustivă și nu cuprinde toate activitățile care pot duce la vătămări corporale. Vă rugăm să consultați un medic înainte de sărituri cu privire la toate afecțiunile medicale, inclusiv, dar fără a vă limita la: astm, diabet, sarcină etc.
 6. La HopaHopa avem un automat de băuturi și snacksuri. Se poate comanda pizza de la partenerii noștrii PIZZA DA GIULIA.
 7. Ventilatoarele gonflabilelor provoacă un sunet constant.