Termeni și condiții

Prin utilizarea www.hopahopa.ro, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Acest acord este între dvs., utilizatorul sau vizitatorul acestui site web și Hopa Hopa SRL, proprietarul și managerul www.hopahopa.ro.


Conditii generale

HOPA HOPA este administrat de către societatea HOPA HOPA S.R.L., număr de ordine în R.C.:  J12/5455/2022, EUID:  ROONRC.J12/5455/2022, CUI:  46741495, cu adresa pe strada Tăietura Turcului nr. 47, hala H2, Cluj-Napoca, jud. Cluj ( denumita in continuare „Hopa Hopa” sau „noi”), (hopahopa.ro). Hopa Hopa nu este responsabilă pentru daunele sau pierderile care ar putea apărea prin utilizarea acestui site web. Luăm toate măsurile să păstrăm acest site în condiții de siguranță, dar nu putem garanta acest lucru vizitatorilor noștri. Vă rugăm să nu trimiteți, fie prin formularul nostru de contact, fie prin orice adresă de e-mail publică, orice tip de conținut care este: confidențial, proprietar, fals, fraudulos, calomniant, defăimător, obscen, amenințător, invaziv al drepturilor de confidențialitate sau de publicitate, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală , abuziv, ilegal sau inacceptabil; de asemenea, nu trimiteți conținut care constituie sau încurajează o infracțiune, încalcă drepturile oricărei alte părți sau care încalcă în alt mod orice dispoziție legală; de asemenea, nu puteți trimite conținut care conține viruși software, campanii politice, scrisori în lanț, corespondență în masă sau orice formă de „spam”. Nu trimiteți, fie prin formularul nostru de contact, fie prin orice adresă de e-mail publică, orice material care conține orice tip de virus sau alte dispozitive de dezactivare care interferează sau pot interfera cu funcționarea site-ului web. Nu este permisă uzurparea identității unei alte persoane sau organizații cu privire la originea conținutului pe care îl trimiteți prin intermediul site-ului nostru web sau să trimiteți informații false sau inexacte.


Dreptul de autor și deținerea de conținut

www.hopahopa.ro, paginile aferente acestuia, structura, imaginile și conținutul său sunt protejate prin drepturile de autor. Niciun element nu poate fi copiat, reprodus, republicat, descărcat sau difuzat fără permisiunea prealabilă, in scris,  a Hopa Hopa SRL. Reproducerile, traducerile, adaptările sunt, de asemenea, interzise. Sigla Hopa Hopa și identitatea vizuală aferentă nu pot fi utilizate în niciun caz fără acordul prealabil al Hopa Hopa SRL. În scopuri de presă, vă rugăm să contactați Hopa Hopa SRL pentru permisiune.


Plata cu cardul / plati online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Banca Transilvania.

Datele confidențiale ale cardului dvs. nu vor fi stocate, ci trimise criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în LEI, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.


Rezervare si confirmare plata

Veti primi un email de confirmare imediat după finalizarea rezervării și confirmarea plății.

Pentru a face dovada achitarii rezervării, este necesar sa ne trimiteti un mail cu aceasta la adresa de mail hello@hopahopa.ro


Politica de anulare

Avansul de 200 RON aferent rezervarii dumneavoastra nu se returneaza.

Puteti opta pentru reprogramarea petrecerii dvs intr-un interval de maxim 12 luni de la data rezervarii initiale, in functie de datele si intervalele orare disponibile ale HOPA HOPA. Solicitarea privind reprogramarea trebuie făcută în scris, cu acordul expres al Hopa Hopa. Anularea sau modificarea rezervării dvs. se poate face la adresa de email hello@hopahopa.ro.

Orice modificare sau anulare a rezervarii dvs. trebuie făcută cu minim 5 zile înainte de petrecerea pentru care ati optat, pentru a putea fi luată în considerare. În caz contrar, nu o vom putea reprograma sau anula, iar avansul achitat nu este returnabil.

Hopa Hopa isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.


Link-uri externe

Linkurile externe prezente în www.hopahopa.ro nu reprezintă o aprobare, suport sau relație între Hopa Hopa SRL și site-ul web conectat, administratorul sau proprietarul acestuia. Proprietarul site-ului este singurul responsabil pentru conținutul și siguranța acestuia. Hopa Hopa SRL se disociază în mod explicit de tot conținutul și materialul prezent pe site-urile web care pot fi accesate prin link-uri ale terților disponibile pe www.hopahopa.ro.


Consimțământul pentru utilizarea Analytics

În timp ce vizitați site-ul nostru web, putem colecta date legate de comportamentele utilizatorilor și de călătoria pe site pentru a ne înțelege mai bine utilizatorii și pentru a oferi o experiență cuprinzătoare folosind instrumente precum Google Analytics. Informațiile pe care le colectăm nu duc la identificarea personala a utilizatorului și sunt menite doar să ne ajute să ne înțelegem mai bine utilizatorii și să îmbunătățim experiența dvs. pe site-ul nostru web. Mai multe detalii găsiți în Politica noastră de confidențialitate.


Colectare de date

Când vizitați www.hopahopa.ro, putem colecta informații despre sursa accesării (de exemplu, adresa URL, adresa IP, tipurile de nume de domeniu, cum ar fi .ro și .com), tipul de browser, paginile și conținutul vizualizat, sistemul de operare pe care îl utilizați, rezoluția ecranului, site-ul de referință, data și ora fiecărei solicitări de vizitator, țara și / sau orașul în care vă aflați și detalii despre comportamentul utilizatorului care nu duc la identificare personală.

De asemenea, putem colecta informații personale, cum ar fi numele dvs., adresele de e-mail, numărul de telefon și / sau CV-ul / scrisoarea dvs. de intenție, în scopul recrutării. Datele sunt tratate ca strict confidențiale și vor fi prelucrate, utilizate și dezvăluite exclusiv în scopuri de recrutare de către departamentul nostru de resurse umane și de managerii de angajare a posturilor care corespund profilului dvs.; datele vor fi gestionate din sistemul nostru intern, in conformitate cu politica GDPR și nu vor fi distribuite pentru utilizare de către nicio altă terță parte. CV-ul și datele de contact vor fi păstrate atât timp cât sunt relevante pentru procesul de recrutare sau până când solicitați ștergerea acestora. Odată ce trimiteți informații prin intermediul site-ului nostru web, fie utilizând una dintre adresele noastre de e-mail sau formularul nostru de contact, sunteți de acord să fiți contactat de un membru al personalului nostru cu privire la cererea dvs. de muncă.

Aceleași reguli și drepturi se aplică informațiilor despre date colectate despre cererile de colaborare făcute prin formularul nostru de contact sau prin e-mail la hello@hopahopa.ro. Păstrăm acest tip de solicitari timp de 1 an, după care sunt șterse. Nu împărtășim aceste date cu nicio terță parte. Odată ce trimiteți informații prin intermediul site-ului nostru web, fie utilizând una dintre adresele noastre de e-mail sau formularul nostru de contact, sunteți de acord să fiți contactat de un membru al personalului cu privire la cererea sau solicitarea dvs.

Vom trata toate informațiile dvs. personale (care includ orice informații despre utilizator din care vă putem identifica) ca fiind confidențiale (deși ne rezervăm dreptul de a divulga aceste informații personale în circumstanțele stabilite mai jos). Îl vom păstra pe un server securizat și vom respecta pe deplin toate legislațiile generale aplicabile ale UE privind protecția datelor.

Acest proces ne ajută să aflăm numărul de vizitatori ai fiecărei părți a site-ului nostru web pentru a ne îmbunătăți experiența generală pe site-ul web și, de asemenea, pentru analize statistice. Atunci când utilizați www.hopahopa.ro, colectăm, de asemenea, informații standard, cum ar fi adresa dispozitivului dvs. de Internet Protocol (IP). Colectăm aceste date astfel încât să putem urmări computerul utilizat în caz de utilizare abuzivă sau acțiuni ilegale în legătură cu vizitele sau utilizarea site-ului nostru web. Nu folosim aceste informații pentru a identifica vizitatorii noștri și le ștergem după 30 de zile, dacă nu se prevede altfel în acest acord. Putem folosi servicii terțe, cum ar fi Google Analytics, care colectează, monitorizează și analizează comportamentul vizitatorilor site-ului. Toate datele sunt anonimizate astfel încât să nu existe o identificare personală. Fiecare furnizor este supus propriei politici de confidențialitate: de exemplu, Google Analytics.


Utilizarea datelor

Confirmăm că informațiile dvs. personale sunt păstrate în conformitate cu legislația europeană și română și folosim informațiile dvs. personale numai în următoarele scopuri:

  • În scopuri statistice pentru a îmbunătăți acest site web și serviciile sale pentru dvs.;
  • Pentru a administra acest site web;
  • În scopul recrutării:
  • În scopul organizării de evenimente în incinta sau în afara incintei Hopa Hopa;
  • Cereri de colaborare;
  • Alte utilizări la care sunteți de acord când vi se solicită pe acest site web.

 Dacă vă indicați acordul de a fi contactat de noi prin e-mailul pe care ni l-ați furnizat, vă puteți retrage ulterior consimțământul în orice moment, contactându-ne.

Informațiile dvs. personale pot fi dezvăluite unor terți contractori terți, angajați de noi pentru a îndeplini o varietate de responsabilități, cum ar fi furnizarea de servicii tehnice pentru website-ul nostru. Solicităm tuturor acestor terțe părți să trateze cu confidențialitate informațiile dvs. cu caracter personal și să respecte pe deplin toate protecțiile de date generale aplicabile din UE și din România.

Trebuie să știți că dacă suntem solicitați de poliție sau de orice altă autoritate de reglementare sau guvernamentală care investighează activități ilegale suspectate, pentru a furniza informațiile dvs. personale, avem dreptul să facem acest lucru.


Link-uri către alte site-uri

Este posibil să oferim linkuri către site-uri care nu sunt operate de noi. Dacă vizitați unul dintre aceste site-uri conectate, va recomandăm sa revizuiți confidențialitatea și politicile aferente. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii.


Politica de Confidențialitate

www.hopahopa.ro are, de asemenea, o politică de confidențialitate care face parte integrantă din Termeni și condiții. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.


Modificări ale termenilor și condițiilor

Putem aduce modificări termenilor și condițiilor noastre. Dacă modificările pe care le facem sunt semnificative, vom posta și o notificare pe site-ul nostru web. Cu toate acestea, recomandam vizitatorilor noștri să verifice în mod regulat termenii și condițiile pentru actualizări ale acestei politici.


Contact

Toate datele sunt prelucrate și controlate de Hopa Hopa SRL. Dacă aveți întrebări despre modul în care sunt prelucrate informațiile dvs., vă rugăm să ne contactați la hello@hopahopa.ro.