REGULAMENT DE PARTICIPARE / UTILIZARE HOPA HOPA

 

Valabil din 01.11.2022

 

 

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

1.2. Prin accesul in incinta HOPA HOPA, clienții, vizitatorii, voluntarii, angajații, colaboratorii și orice terțe persoane care interacționează în mod direct și indirect cu Hopa Hopa accepta și sunt de acord cu următorii termeni și cu condițiile din prezentul Regulament de participare (denumit in continuare „Regulamentul”).

HOPA HOPA este administrat de către societatea HOPA HOPA S.R.L., număr de ordine în R.C.:  J12/5455/2022, EUID:  ROONRC.J12/5455/2022, CUI:  46741495, cu adresa pe strada Tăietura Turcului nr. 47, hala H2, Cluj-Napoca, jud. Cluj ( denumita in continuare „Hopa Hopa” sau „noi”), (hopahopa.ro).

HOPA HOPA își rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înștiințare în prealabil a clientului/vizitatorului/participantului. Orice modificare va fi afișată pe site-ul hopahopa.ro și la intrarea în incinta HOPA HOPA, fiind de imediată aplicare după momentul afișării.

 

 

CARACTERUL OBLIGATORIU SI SCOPUL REGULAMENTULUI 

 2.1. Prezentul Regulament este obligatoriu pentru toți clienții, vizitatorii, voluntarii, angajații, colaboratorii și orice terțe persoane parcului HOPA HOPA, in toate spatiile aflate pe proprietatea societății HOPA HOPA inclusiv: (1) drumul de acces; (2) spatiile exterioare/interioare ale HOPA HOPA; (3) parcări si zone de așteptare de la intrarea in parcul HOPA HOPA.

2.2. HOPA HOPA este un spațiu destinat activităților de entertainment

2.3. Pentru a beneficia de facilitățile HOPA HOPA, dumneavoastră in calitate de client, vizitator, angajat sau colaborator, trebuie sa sa respectați regulile prevăzute in prezentul Regulament. Prin cumpărarea biletului de acces si, respectiv din momentul primirii brățării de acces, dvs. Va exprimați consimțământul privind acceptarea/respectarea prezentului Regulament si de utilizare întocmai a spatiilor din incinta HOPA HOPA si va obligați sa respectați in mod necondiționat toate regulile cuprinse in prezentul Regulament, pe care se presupune si se prezuma ca le-ați citit si parcurs cu atenție, prin simpla cumpărare/intrare in incinta HOPA HOPA. Exprimarea de către dvs. a consimțământului prin achizitionarea biletului/primirea bratarii de acces da nastere unui angajament intre dvs. si HOPA HOPA SRL, societatea ce administreaza HOPA HOPA, in condițiile prezentului Regulament.

 

 

2.4. Personalul HOPA HOPA are dreptul de a verifica și respectiv asigura respectarea prezentului Regulament de catre dvs. In consecinta, dvs. Sunteti direct raspunzatori pentru orice daune provocate ca urmare a nerespectarea Regulamentului – raspunderea pentru nerespectarea si efectele acesteia fiind purtata de dvs.

2.5. In special, dvs., in calitate de client/vizitator, declarati ca intelegeti si acceptati faptul ca utilizarea experiențelor gonflabile din incinta HOPA HOPA implica riscuri specifice activitatilor sportive. Astfel datorita acestui risc inerent activitatilor sportive, este posibil ca dvs. Sau copii dvs. Sa se accidenteze in cadrul HOPA HOPA în cazul în care nu vor fi respectate prevederile Regulamentului și indicațiile angajaților/personalului HOPA HOPA. In astfel de cazuri acceptati ca noi răspundem doar pentru acele prejudicii aduse vietii, corpului sau sanatatii dvs. care au aparut ca rezultat direct al actiunii sau omisiunii HOPA HOPA. Prin exprimarea consimtamantului pentru prezentul Regulament, declarati si ca starea de sanatate a dvs. sau a copiilor dvs. este buna sau cel putin corespunzatoare pentru activitatile sportive din cadrul parcului HOPA HOPA.

2.6. Parintii, tutorii sau persoanele insotitoare care au in grija copii sau alte persoane (persoane fara discernamant etc.) raspund pentru respectarea Regulamentului de catre copiii si persoanele aflate in grija sau sub supravegherea acestora. Persoanele care au răni sau dizabilități la cap, gât, spate sau alte părți ale mușchilor scheletului, femeile gravide, copiii mici și alte persoane care pot fi susceptibile de răniri in urma căderilor, izbirilor, sau legănărilor nu au voie să folosească spațiul gonflabil.

Pentru a preveni înecarea, participanții nu au voie să intre în spațiul de joacă în timp ce consumă alimente sau băuturi. Drogurile, țigările de orice fel sau alcoolul sunt interzise. Nu utilizați o trambulină atunci când vă aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor.

2.7. Vârsta minimă de acces în parcul gonflabil este 2 ani. Vârstele și dimensiunile copiilor care se joacă în același timp trebuie să fie apropiate. Toate persoanele care intră în spațiul gonflabil trebuie să completeze Acordul de participare. Pentru minorii sub 16 ani Acordul de participare trebuie completat de un părinte sau tutore legal.

 

 

 

ACCESUL IN INCINTA HOPA HOPA PE BAZA DE BILETE

3.1. Accesul în HOPA HOPA se face numai pe baza bilete ce pot fi achiziționate online sau la recepțiaHOPA HOPA, conform prețurilor afișate la recepție sau la distribuitorii oficiali HOPA HOPA. Accesul se face pe baza de brățara care va fi primita la intrare. Pentru a intra in parc, atat copiii, cat si parintii trebuie sa plateasca biletele de intrare, conform listei de preturi afisate.

Pentru copiii sub 2 ani, nu este nevoie de achiziționarea biletului.

3.2. Accesul in HOPA HOPA se face numai după luarea la cunoștință a prezentului Regulament si acceptarea lui in formatul online la momentul achiziției biletelor pe website-ul www.hopahopa.ro.

3.3. Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită. HOPA HOPA îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor fără o înştiinţare prealabilă.

3.4. În sensul prezentului Regulament, biletul de acces este un document emis pe suport de hârtie sau în format electronic prin care se atestă dreptul de acces pe bază de bilet in cadrul HOPA HOPA. Un bilet este valabil pentru o singură persoană și respectiv o singură intrare.

3.5. Achiziționarea biletului de intrare confera dreptul de acces doar in zona/zonele pentru care s-a achiziționat biletul si nu conferea gratuit drepturi la alte zone sau la servicii suplimentare 

3.6. HOPA HOPA nu răspunde pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor achiziționate, acestea fiind în responsabilitatea clientilor/vizitatorilor/participanților/cumpărătorilor.

3.7. Este interzisă revânzarea biletelor/ invitaților. 

3.8. La intrarea in HOPA HOPA, biletele vor fi preschimbate cu brățări de acces.

3.9. Vizitatorii au obligația de a păstra brățările pe întreaga vizita in incinta HOPA HOPA.

 

 

CONDITII IN CEEA CE PRIVESTE ACCESUL IN HOPA HOPA

4.1. Orele de program cu publicul ale HOPA HOPA sunt stabilite de conducerea societății HOPA HOPA si sunt afișate pe website-ul www.hopahopa.ro si public, pe canalele noastre de social media. 

4.2. In toate zonele accesibile autovehiculelor pe proprietatea HOPA HOPA (cai de acces, parcare) este obligatorie respectarea tuturor regulilor de circulatie prevăzute in legislatia romana in vigoare (se va respecta Codul Rutier in vigoare). In mod special sunt interzise: (1) depasirea vitezei obligatorii indicate prin semnele de circulatie; (2) nerespectarea semnificatiei indicatoarelor rutiere; (3) parcarea sau stationarea pe spatiul verde sau in orice alte locuri in afara celor special amenajate; (4) blocarea cailor de acces; (5) aruncarea de deseuri sau obiecte din autovehicule. 

4.3. Societatea HOPA HOPA poate oricand limita utilizarea si ofertele locului de joacă HOPA HOPA, total sau partial (de ex. curatenie, revizie tehnica, defectiuni tehnice etc.). In astfel de cazuri nu puteti solicita reduceri/restituiri ale pretului biletului de intrare si nici solicita alte pretentii materiale.

4.4. La accesul in HOPA HOPA trebuie să vă asigurați că sunteți îmbrăcați adecvat pentru a folosi în deplină siguranță experiențele gonflabile. Purtați îmbrăcăminte corespunzătoare. Evitați fermoare, curele, bijuterii de mari dimensiuni și alte obiecte care atârnă. Atunci când este posibil, îndepărtați ochelarii și protezele auditive, bijuteriile și accesoriile. Îmbrăcămintea cu mânecă scurtă și purtarea pantalonilor scurți este interzisă.

4.5.  Prin accesul in incinta HOPA HOPA, precum si accesarea canalelor de comunicare HOPA HOPA, în special website-ul www.hopahopa.ro, clientii/vizitatorii/participanții și utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și acceptat prezentul Regulament. Regulamentul este disponibil pe website-ul www.hopahopa.ro, dar și la punctul de informare din cadrul HOPA HOPA.

4.6. Pentru a asigura desfășurarea în condiții de ordine și siguranță a activitatilor in incinta HOPA HOPA, societatea HOPA HOPA își rezervă dreptul de a restricționa sau interzice accesul în perimetrul locului de joacă cu următoarele obiecte: articole pirotehnice (artificii, petarde, pocnitori), arme sau obiecte taioase – orice obiect cu varf sau cu lama care poate provoca rani, cum sunt cu titlu exemplificativ: topoare/toporisti; sageti si sageti de darts; crampoane/patine; lanci; ciocane; briceaguri cu lame de orice lungime; cutite; macete; brice si lame; spade, sabii; foarfece cu lame de orice lungime; scule de mestesugarie care pot fi folosite ca arme, cum sunt burghiele si varfurile de burghie, cutterele, cutitele utilitare; ferastraiele, surubeniltele, rangile, clestii de taiat, cheile fixe, tubulare si reglabile, arzatoarele, produse se sticla, pistoale, arme de foc sau orice alte arme – orice obiect capabil sau aparent capabil sa lanseze proiectile sau sa provoace răni, cum sunt cu titlu exemplificativ: toate armele de foc, cu aer comprimat, cu bile, industriale, de semnalizare (pistoale revolvere, carabine, puști etc.); copii si imitații ale armelor de foc; arbalete; catapulte; harpoane; arme cu electroșocuri (taser); brichete sub forma unei arme de foc etc., instrumente contondente – orice instrument contondent capabil sa cauzeze rani, cum sunt dar fara a se limita la: bate, ciomege, bastoane, crose, padele, tacuri, undite, echipament specific artelor martiale, droguri sau orice alte substante interzise prin lege

materiale inflamabile sau explozive, sprayuri paralizante sau neutralizante – orice substanta exploziva sau imflamabila care prezinta un risc pentru sanatatea clientilor/vizitatorilor/participantilor/angajatilor/colaboratorilor, cum sunt: munitie, obiecte detonatoare si fitiluri; explozibili; grenade; recipiente de gaz; fumigene; combustibili cum sunt benzina sau motorina, substante chimice si toxice – orice substante chimice sau toxice care prezinta un risc pentru sanatatea vizitatorilor, cum sunt cu titlu exemplificativ: acizi si alcaloizi, substante corozive, mercur, clor; spray-uri paralizante si neutralizante; materiale radioactive; otravuri; substante periculoase infectioase sau biologice – sange infectat, bacterii, virusi

umbrele, umbrele pliabile și sau selfie-sticks vor fi depozitate la intrarea în parc, precum si orice al tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți.

Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau interzice accesul în perimetrul locului de joacă cu  bauturi alcoolice si non-alcoolice, mancare, sticle sau conserve sau alte produse alimentare aduse din afara HOPA HOPA , animale de orice fel, spray-uri pentru graffitti, stickere, drone, biciclete, role, skateboard-uri.

În cazul producerii unor incidente ca urmare a deținerii unora dintre obiectele anterior amintite, deținătorii acestora își asumă în exclusivitate responsabilitatea pentru acestea.

4.7. Persoanele care, datorita unor dizabilitati fizice sau mentale, sunt neajutorate sau necesita supraveghere pot vizita HOPA HOPA doar in prezenta unei persoane insotitoare. Aceasta regula este valabila si pentru persoanele insotitoare.

4.8. Este interzis accesul in incinta HOPA HOPA persoanelor care suferă de boli contagioase, persoanelor cu răni deschise și / sau erupțiilor cutanate.

4.9. Este interzisa ieșirea temporara din incinta a minorului, fie după zona de recepție, fie prin zone nedestinate circulației generale.

4.10. Zonele din incinta HOPA HOPA sunt partial supravegheate cu ajutorul camerelor video – din motive  ce țin de siguranță. Înregistrările pot fi accesate, doar in caz de suspiciune, de catre persoanele imputernicite conform reglementarilor legislative aplicabile si de către organele abilitate de politie sau cercetare penala. Acestea folosesc siguranței si protecției proprietatii clientilor / vizitatorilor / angajatilor / colaboratorilor. Prin procurarea biletului de intrare vă dați acordul privind preluarea imaginilor foto/video a dvs și a persoanelor pe care le însoțiți, inclusiv a minorilor.

 

 

ACCESUL MINORILOR

5.1. Minorii cu vârsta de peste 16 ani sau Părintele/tutorele/adultul însoțitor sunt obligați să bifeze luarea la cunoștință si acceptarea prevederilor prezentului Regulament de participare in HOPA HOPA  la momentul achiziționării biletelor.

5.2. La momentul achiziționării biletului de acces părintele/tutorele/adultul însoțitor acceptă întreaga responsabilitate pentru siguranța minorului(ei) si este de acord că atât entitatea juridică HOPA HOPA, cât și angajații și colaboratorii acesteia sunt absolviți de orice răspundere pentru orice accident, prejudiciu sau boli suportate în timpul vizitei parcului HOPA HOPA, care nu se produc cu intenție sau din culpa grava a acestora.

5.3. Părintele/tutorele/adultul însoțitor este obligat să completeze datele solicitate pentru înregistrare: nume și prenume părinte/tutore, număr de telefon de contact si adresa de e-mail, nume și prenume minor(a) și să păstreze bonul aferent brățării minorului(ei), pe care îl va prezenta la preluarea acestuia. Singura excepție de la această regulă este cazul în care se primesc instrucțiuni precise, în scris, de la părintele/tutorele/adultul însoțitor din momentul înregistrării, care indică faptul că o altă persoană va prelua minorul(a) și va furniza datele de identificare ale acesteia.

 

 

 

5.4. Prezentul regulament trebuie însușit și respectat de copii și de către însoțitorii adulți, de fiecare dată când doresc accesul în HOPA HOPA. În cazul nerespectării acestuia, ne rezervăm dreptul de a va interzice accesul în locul nostru de joacă.

5.5. Un parinte/tutore/educator/invatator/profesor poate insoti un numar maxim de 20 minori cu varsta mai mica de 14 ani. Grupurile organizate pot fi însoțite/supravegheate de un educator/invatator/profesor.

5.6. Copii minori pot intra in HOPA HOPA numai daca sunt însoțiți de adulți si doar dacă dețin un bilet valabil, această regulă este valabilă pentru vârsta cuprinsă intre: 2 -14 ani. Accesul minorilor cu vârsta până in 2 ani se va face gratuit și numai în compania unui părinte/tutore pe baza unui Bilet valid cumpărat de părinte/tutore.

5.7. Accesul minorilor între 14 – 18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid și a actului de identitate.

5.8. Copii minori nu pot fi lăsați singuri/neînsoțiți in HOPA HOPA. .

5.9. Produsele alimentare, jucăriile, obiectele vestimentare etc. se vor putea cumpăra numai cu acordul părintelui/tutore, ținând de restrictiile mentionate in prealabil.

5.10. Organizatorul nu va fi responsabil pentru niciun fel de incident sau accident care privește minorii, întreaga răspundere revenind minorilor și/sau părinților/tutorilor.

5.10. Accesul in HOPA HOPA se face pe proprie răspundere, inclusiv cu privire la următoarele: persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezintă risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la activitatile desfasurate in incina HOPA HOPA. Activitatile pot include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

 

DECLARATIILE SI RASPUNDEREA PARINTELUI/TUTORELUI/ADULTULUI INSOTITOR

6.1. Părintele/tutorele/adultul însoțitor înțeleg pe deplin riscurile și resposabilitățile pe care le implică participarea minorului(ei) in incinta HOPA HOPA, riscuri pe care si le asuma în întregime.

6.2. Părintele/tutorele/adultul însoțitor își asuma deplina răspundere pentru minor(ă) și responsabilitatea pentru orice incident, accident și/sau vătămare pe care ar suferi-o minorul(a) din cauza lipsei de supraveghere in cadrul HOPA HOPA. Părintele/tutorele/adultul însoțitor se obligă să supravegheze minorul pe toată perioada în care acesta se află în incinta HOPA HOPA.

6.3. Părintele/tutorele/adultul însoțitor prin achiziționarea biletelor de acces in HOPA HOPA si acceptarea prezentului Regulament, confirmă că minorul(a) este apt(ă) din punct de vedere medical și într-o formă corespunzătoare pentru a participa la activitatile desfasurate in incinta HOPA HOPA, astfel încât exonereze societatea HOPA HOPA, precum și oricine are legătură cu aceștia (sponsori, parteneri, angajați, autorități, oficiali, voluntari etc.) de orice răspundere în legătură̆ cu orice pretenții ar putea avea, de orice natură, acesta sau succesorii / reprezentanții săi, pentru eventuale accidentări, boală, deces sau orice alte probleme medicale care ar putea apărea pe parcursul participarii la activitatile desfasurate in incinta HOPA HOPA.

6.4. Părintele/tutorele/adultul însoțitor declara, în mod expres, că sunt de acord ca minorul(a) să primească̆ îngrijiri medicale de prim ajutor si/sau sa fie transportat la o unitate medicală de specialitate, în caz de vătămare, accident sau boală pe parcursul participarii la activitatile desfasurate in incinta HOPA HOPA.

6.5. Părintele/tutorele/adultul însoțitor declara, in mod expres, că în situația în care ar surveni, pe parcursul participarii la activitatile desfasurate in incinta HOPA HOPA și în cazul în care personalul, serviciile și transportul medical de prim ajutor nu sunt suficiente sau nu acoperă nevoile posibile ale minorului de sub tutela mea, se angajeaza să suporte toate cheltuielile ocazionate de eventualul transport și/sau tratament către/la o unitate medicală specializată și declara că renunț̦a la orice pretenții asr putea avea în legătură cu un astfel de transport și/sau tratament de urgentă, întârzieri ori deficiențe în legătură cu acesta.

6.6. Părintele/tutorele/adultul însoțitor declara, in mod expres, ca exonereazaHOPA HOPA, precum și pe oricine are legătură cu aceștia (sponsori, parteneri, angajați, autorități, oficiali, voluntari, etc) de orice răspundere în legătură cu orice pretenții aș putea avea, de orice natură, pentru eventuale furturi/pierderi ale bunurilor proprii care ar putea fi comise pe parcursul participarii la activitatile desfasurate in incinta HOPA HOPA.

6.7. Părintele/tutorele/adultul însoțitor declară că a  citit și înțeles prezentul Regulamentul, afișat pe website-ul www.hopahopa.ro care reglementează condițiile specifice impuse de către societatea HOPA HOPA, în special mențiunile privitoare la minori și se angajează să asigure deplina respectare a acestora de către minor(ă).

6.7. Părintele/tutorele/adultul însoțitor declară că, are cunoștință de prevederile legale în vigoare privind răspunderea celui care potrivit legii trebuie să supravegheze un minor și declară pe proprie răspundere că toți minorii pe care îi supravegheaza sunt apți din punct de vedere medical (conform declarației verbale/scrise dată pe proprie răspundere de către părinții/tutorii acestora) să participe la activitatile desfasurate in incinta parcului HOPA HOPA și îsi asuma în totalitate și respectiv toate riscurile descrise în cuprinsul prezentului Regulament, care ar putea surveni și afecta minorii pe care îi are în grijă și de care este răspunzător în mod legal.

 

 

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PARTICIPANȚILOR

Clienții, vizitatorii, participanții, partenerii și terții au dreptul de a participa la toate activitățile HOPA HOPA pentru care au achiziționat un bilet de acces valabil sau care au acces gratuit conform termenilor definiți mai sus.

Clienții, vizitatorii, participanții, partenerii și terți au obligația respectării prezentului Regulament.

Clienții, vizitatorii, participanții, partenerii și terții vor respecta informatiile mentionate pe placutele cu instructiuni ale tuturor atractiilor desfasurate inHOPA HOPA, precum si solicitarile din partea personalului HOPA HOPA. Este obligatoriu sa fie respectate regulamentele speciale existente pentru anumite facilitati din incinta HOPA HOPA, ce vor fi aduse la cunostinta prin afisare la intrarea in facilitatea respectiva.

Clienții, vizitatorii, participanții, partenerii și terții nu au dreptul de a utiliza incinta HOPA HOPA pentru derularea de activități ilegale sau care pun în pericol sub orice formă siguranța celorlalți in cadrul HOPA HOPA.

Clienții, vizitatorii, participanții, partenerii și terții nu au permisiunea de a distribui, modifica sau copia, de a distribui, de a expune, de a refolosi, de a reproduce, de a publica, de a crea lucrări derivate, de a transfera, de a vinde sau folosi conținutul pus la dispoziție de HOPA HOPA sau prezentului Regulament fără acordul în scris al societății HOPA HOPA.

Clienții, vizitatorii, participanții, partenerii și terții nu au dreptul de a folosi incinta parcului HOPA HOPA în scop publicitar sau comercial fără acordul prealabil al societății HOPA HOPA.

Clienții, vizitatorii, participanții, vizitatorii, partenerii și terții au obligația de a comunica imediat reprezentanților HOPA HOPA sau echipei de securitate orice situație despre care au motive întemeiate să o raporteze ca un pericol pentru securitatea celorlalți participanți în perimetrul de derulare a activităților HOPA HOPA.

Clienții, vizitatorii, participanții, partenerii și terții au obligația de a coopera cu reprezentanții HOPA HOPAși reprezentanții serviciilor de securitate și sănătate, cu autoritățile competente, cu voluntarii pentru a asigura buna desfășurare a activităților desfășurate in incinta parcului HOPA HOPA, pentru evitarea situațiilor care ar putea pune în pericol securitatea participanților sau pentru a remedia astfel de situații în cel mai scurt timp posibil.

Clienții, vizitatorii, participanții, partenerii și terții au obligația de a respecta regulile de curățenie impuse de HOPA HOPA, cum ar fi de exemplu dar fără a se limita la: in incinta HOPA HOPA sa nu se arunce pe jos deșeuri sau alte obiecte si sa se utilizeze spatiile special amenajate pentru aruncarea gunoaielor, cu respectarea categoriilor de deșeuri afișate.

Clienții, vizitatorii, participanții, partenerii și terții au obligația să respecte legile în vigoare privind fumatul în spațiile închise; fumatul în orice spații închise din incinta HOPA HOPA este strict interzis.

 

 

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE HOPA HOPA

Societatea HOPA HOPA are dreptul de a modifica, completa, retrage, temporar sau permanent prezentul Regulament cu sau fără notificare prealabilă a clienților, vizitatorilor, participanților, voluntarilor, partenerilor și terților. Toate schimbările intră în vigoare o dată cu publicarea lor pe website-ul www.hopahopa.ro.

Societatea HOPA HOPA poate investiga orice acțiune susceptibilă de încălcare a prezentului Regulament și de a emite avertismente, de a suspenda, restricționa sau partaja accesul in incinta HOPA HOPA al oricărui client, vizitator, participant, voluntar, partener sau orice altă terță persoană.

Societatea HOPA HOPA nu își asumă responsabilitatea asupra obiectelor pe care clienții, vizitatorii, participanții, voluntarii, partenerii și terții le introduc în incinta HOPA HOPA.

Societatea HOPA HOPA își rezervă dreptul de a verifica clienții, vizitatorii, participanții, voluntarii, partenerii și terții, prin sondaj sau ca urmare a unor suspiciuni identificate de personalul HOPA HOPA  și/ sau echipa de pază și protecție și de a nu permite accesul cu orice obiecte interzise identificate. În cazul producerii unor incidente ca urmare a deținerii unora dintre obiectele anterior amintite, deținătorii acestora își asumă în exclusivitate responsabilitatea pentru acestea.

Societatea HOPA HOPA nu își asumă responsabilitatea pentru bunurile clienților, vizitatorilor, participanților pentru pierderea, deteriorarea sau furtul acestora.

Societatea HOPA HOPA nu răspunde pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor achiziționate, acestea fiind în responsabilitatea participanților/ cumpărătorilor.

 

 

 

REGULI DE CONDUITĂ

7.1. Clienții, vizitatorii, participanții, voluntarii, partenerii și terții sunt încurajați să facă dovada unui comportament adecvat in cadrul parcului HOPA HOPA.

7.2. Clienții, vizitatorii, participanții, voluntarii, partenerii și terții au obligația să se abțină de la orice acțiuni, declarații sau comportamente de natură a pune în pericol viața, sănătatea sau integritatea fizică sau morală a lor sau a celorlalte persoane aflate in incinta HOPA HOPA.

7.3. Este interzisă orice formă de comercializare sau de derulare a unor campanii publicitare în perimetrul HOPA HOPA fără permisiunea scrisă prealabilă a societății HOPA HOPA.

7.4. Este interzisă orice fel de demonstrație sau manifestare de orice natură care nu a fost aprobată în prealabil în scris de societatea HOPA HOPA.

7.5. Vânzarea produselor alcoolice se derulează în condițiile legii, și nici un fel de astfel de băuturi nu pot fi oferite minorilor sub 18 ani și/sau persoanelor aflate sau considerate în stare de ebrietate de către societatea HOPA HOPA.

7.6. Utilizarea substanțelor calificate în baza legii aplicabile ca substanțe interzise nu este permisă în perimetrul HOPA HOPA și se pedepsește conform legii.

7.7. Clienții, vizitatorii, participanții, voluntarii, partenerii și terții înțeleg și acceptă în mod expres că în virtutea participării la activitățile desfășurate in incinta HOPA HOPA, că vor coopera pe deplin cu societatea HOPA HOPA, partenerii comerciali, voluntarii, echipa tehnică, reprezentanții serviciilor de pază și prim ajutor vor respecta instrucțiunile acestora în cadrul parcului HOPA HOPA, în cazul unor situații de urgență sau când alte circumstanțe o impun.

7.8. Clienții, vizitatorii, participanții se obligă să plătească toate produsele și serviciile pe care le consumă și le achiziționează pe perioada aflării în perimetrul HOPA HOPA. Clienții, vizitatorii, participanții vor efectua plata produselor și serviciilor pentru care se percepe plată utilizând metodele de plată oferite de societatea HOPA HOPA sau Partenerii Comerciali ai acestuia.

7.9. Toți clienții, vizitatorii, participanții trebuie să respecte regulile sociale, legile şi cele enumerate în acest Regulament. Clienților, vizitatorilor, participanților nu le este permis să desfăşoare orice fel de activităţi ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţa sau drepturile celorlalţi clienți, vizitatori, participanți. Societatea HOPA HOPA nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despăgubiri persoanelor vinovate de încălcarea acestuia. Clienții, vizitatorii, participanții sunt obligaţi să nu distrugă bunurile aflate în incinta și în împrejurimile parcului HOPA HOPA.

7.10. Societatea HOPA HOPA sau presa acreditată au dreptul de a înregistra şi fotografia activitatile desfasurate in incinta HOPA HOPA. Clienții, vizitatorii, participanții, voluntarii, partenerii și terții iau la cunoştinţă că există posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenţii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale și își dau consimțământul în acest sens prin achiziționarea biletelor, repectiv prin intrarea în incinta HOPA HOPA. Societatea HOPA HOPA are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale de social media online (ex. Facebook, Instagram, Youtube etc.) si offline şi de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel Clienții, vizitatorii, participanții, voluntarii, partenerii și terții. Clienții, vizitatorii, participanții, voluntarii, partenerii și terții au dreptul să filmeze şi să fotografieze zonele în care au acces.

7.11. Este strict interzisă ridicare de drone deasupra parcului HOPA HOPA.

 

 

 

7.12. Clienții, vizitatorii, participanții iau la cunoştinţă că în incinta HOPA HOPA  este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate fără acordul scris al societății HOPA HOPA.

7.13. Clienții, vizitatorii, participanții sunt obligați ca în incinta Parcului, să respecte şi să nu distrugă spațiile înconjurătoare sau interioare ale HOPA HOPA.

 

 

 

OBIECTE PIERDUTE

8.1. Obiectele pierdute trebuie aduse la zona de recepție. Proprietarii le pot recupera urmând o procedură a societății HOPA HOPA care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

8.2. Societatea HOPA HOPA poate prelucra următoarele date cu caracter personal ale clienților, vizitatorilor, participanților, voluntarilor, partenerilor și terților conform Politicii de Confidențialitate care este afișată pe website-ul www.hopahopa.ro: nume, prenume, data nasterii, date de identificare din cartea de identitate, adresa de email, număr de telefon.

8.2. În cazul în care datele cu caracter personal care au fost prelucrate în temeiul prezentului Regulament și a legislației în vigoare suferă modificări sau în cazul în care posesorii acestor date constată că datele pe care le deținem cu privire la ei sunt eronate, aceștia pot solicita modificarea acestora prin transmiterea unei scrisori datate și semnate la adresa de email hello@hopahopa.ro  sau prin servicii poștale la sediul societății HOPA HOPA, respectiv Tăietura Turcului 47, hala h2, Cluj-Napoca, județul Cluj.

 

 

DREPTURI INTELECTUALE

9.1. Conținutul, activitățile, conceptele artistice și organizatorice, spectacolele, procedurile de lucru interne și alte asemenea (informații, date, imagini, texte, simboluri, grafică, elemente de web design, programe și alte asemenea) sunt proprietatea HOPA HOPA.

9.2. Reproducerea totală sau parțială, modificarea, transferul, distribuirea, republicarea, copierea în parte sau totală a conținutului activităților desfășurate in incinta HOPA HOPA nu este permisă fără acordul anterior în scris al HOPA HOPA.

 

 

ÎNREGISTRAREA FOTO VIDEO A ACTIVITATILOR DESFASURATE IN INCINTA HOPA HOPA

10.1. HOPA HOPA își rezervă dreptul exclusiv asupra imaginilor foto-video din cadrul incintei parcului HOPA HOPA.

10.2. Clienții, vizitatorii și participanții înțeleg și acceptă că Organizatorul HOPA HOPA, Partenerii Comerciali, furnizorii autorizați ai Organizatorului, membrii presei și alți Terți autorizați de Organizatori pot realiza înregistrări audio, video și foto ale activităților desfășurate in incinta HOPA HOPA.

10.3. Societatea HOPA HOPA poate utiliza imagini foto și video, efectuate atât de proprii angajați, de furnizorii săi de servicii, de Partenerii Comerciali și alți terți autorizați în diverse materiale realizate cu ocazia promovării HOPA HOPA si/sau pentru a oferi spre vânzare clienților pozele proprii efectuate in incinta HOPA HOPA.

 

10.4. Clienții, vizitatorii, participanții în virtutea participării lor la activitățile desfășurate in incinta parcului HOPA HOPA acordă HOPA HOPA precum și tuturor celor autorizați de acesta permisiunea expresă pentru înregistrarea și publicarea imaginii, înfățișării și acțiunilor efectuate în perimetrul de derulare a locului de joacă HOPA HOPA.

10.5. HOPA HOPA și terții autorizați de acesta au dreptul nerestricționat de a utiliza, copia, publica, difuza și distribui în special în scopul promovării parcului HOPA HOPA, dar nu numai, înregistrările, imaginile și fotografiile realizate cu clienții, vizitatorii, participanții la activitățile din cadrul parcului HOPA HOPA, fără a fi necesară vreo remunerație pentru utilizarea acestora.

10.6. HOPA HOPA își rezervă dreptul de a înregistra direct sau prin terți autorizați activitățile din cadrul HOPA HOPA, de a copia, de a distribui, de a difuza sau de a face publice în orice mod și prin mijloace de transmitere a datelor sau prin mijloace electronice, inclusiv pentru promovarea HOPA HOPA.

10.7. Clienții, vizitatorii, participanții nu au dreptul, în limita prevederilor legale, să ridice pretenții financiare sau de orice altă natură împotriva societății HOPA HOPA în legătură cu înregistrările foto – video și publicarea lor conform celor prevăzute în prezentul Regulament.

10.8. Clienții, vizitatorii, participanții au dreptul să realizeze înregistrări audio/ foto/ video ale parcului pentru a fi utilizate numai în scop personal. Clienții, vizitatorii, participanții nu au dreptul de comercializare a imaginilor/ înregistrărilor foto – video din cadrul parcului HOPA HOPA fără acordul prealabil al societății HOPA HOPA.

 

 

 

LIMITE DE RESPONSABILITATE

11.1. Clienții, Vizitatorii, Participanții înțeleg și sunt de acord că participă la activitățile desfășurate in incinta HOPA HOPA pe riscul propriu. Societatea HOPA HOPA, colaboratorii, partenerii și partenerii comerciali ai societății HOPA HOPA nu pot să fie făcuți responsabili pentru daune directe sau indirecte rezultate din accesul în perimetrul parcului HOPA HOPA sau utilizarea serviciilor puse la dispoziție în perimetrul acestuia precum, dar nelimitându-se la: prejudiciu material, pierderea de date sau de programe, prejudiciu financiar, vătămare etc.

11.2.HOPA HOPA depune eforturi pentru ca informațiile prezentate pe website-ul www.hopahopa.ro si pe canalele de social media, în presă și prin alte mijloace de informare publică să fie corecte și actualizate. Dacă sunt semnalate eventuale erori, HOPA HOPA va încerca corectarea acestora, în cel mai scurt timp.

11.3. HOPA HOPA garantează accesul şi utilizarea serviciilor din incinta HOPA HOPA oricărui  Client, Vizitator, Participant care are un bilet valid și care îndeplinește condițiile din prezentul regulament. Programul parcului HOPA HOPA poate fi modificat unilateral de către HOPA HOPA în caz de forţă majoră sau caz fortuit sau din alte motive întemeiate.

11.4. HOPA HOPA îşi rezervă dreptul de a modifica orele anumitor activități din cadrul parcului HOPA HOPA, Clientul, Vizitatorul, Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.

 

 

 

11.5. Clientul, Vizitatorul, Participantul nu are niciun temei legal pentru a se îndrepta împotriva societății HOPA HOPA în cazul modificării programului  anumitor activități din cadrul parcului HOPA HOPA.

11.6. Societatea HOPA HOPA exclude asumarea responsabilității pentru stricăciuni petrecute în incinta parcului HOPA HOPA care nu au fost cauza unei organizări defectuoase sau neglijențe.

11.7. HOPA HOPA nu este responsabila pentru acțiuni ce se petrec în afara perimetrului HOPA HOPA.

11.8. HOPA HOPA nu raspunde in niciun fel pentru distrugerea sau defectarea bunurilor dvs. in incinta parcului HOPA HOPA, indiferent de cum se produc acestea, de ex. prin udarea cu apa, scaparea pe jos etc.

11.9..HOPA HOPA nu raspunde pentru autoturismele din parcare si nici pentru bunurile lasate in autoturisme; pentru autoturismele parcate pe locurile de parcare nu se preia niciun fel de raspundere pentru deteriorari, distrugere sau furtul autoturismelor de catre terti. Atat in parcare, cat si pe toate suprafetele de trafic ale HOPA HOPA este valabil codul rutier.

11.10. Societatea HOPA HOPA nu raspunde pentru daunele provocate clientilor/vizitatorilor/participantilor de cazuri de forta majora, de accidente sau defectiuni din alte cauze decat vina HOPA HOPA (de ex. cadere de curent etc.).

11.11. Clienții, vizitatorii, participanții sunt tinuti raspunzatori pentru orice distrugere a bunurilor proprietatea HOPA HOPA.

 

 

 

INTERZICEREA ACCESULUI

12.1. Accesul este interzis in cazul in care prezentați simptome sau sunteți suspect de infectare cu virusului SARS-COV-2: fie nu vi se permite accesul in  HOPA HOPA, fie, daca exista suspiciune de infectare cu virusul SARS-COV-2 (datorita simptomelor sau a altor informații), HOPA HOPA va declara încetarea imediata a contractului incheiat cu dvs. – incetarea contractului are loc la momentul in care vi se comunica verbal de catre personalul HOPA HOPA faptul ca aveti obligatia de a parasi incinta, fara a fi necesara vreo alta formalitate.

12.2. In cazul in care nu respectati obligatiile prevăzute in prezentul Regulament, societatea HOPA HOPA are dreptul de a declara incetarea imediata a contractului incheiat cu dvs. – incetarea contractului are loc la momentul in care vi se comunica verbal de catre personalul HOPA HOPA faptul ca aveti obligatia de a parasi incinta, fara a fi necesara vreo alta formalitate.

12.3. Societatea HOPA HOPA va informeaza asupra faptului ca urmatoarele incalcari ale prezentului Regulament vor conduce imediat la exercitarea de catre aceasta a dreptului de a inceta contractul si la interzicerea prezentei dvs.:

  • Orice acte de violenta sau agresiune;
  • Agresiuni verbale de orice fel sau orice alte manifestari indecente, agresive sau nepotrivite;
  • Tipatul, tonul agresiv, tonul ridicat, zgomotul;
  • Injuraturile si exprimarile/gesturile indecente;
  • Periclitarea sigurantei si ordinii;
  • Deranjarea in orice mod a altor clienti/vizitatori/participanti.

12.4. In cazul in care societatea HOPA HOPA a declarat incetarea contractului, iar personalul v-a indicat faptul ca aveti obligatia sa parasiti incinta HOPA HOPA, aveti obligatia de a preda imediat bratara de acces, de a achita contravaloarea serviciilor (daca este cazul) si de a parasi imediat, in liniste, incinta. In cazul in care nu veti respecta prevederile prezentului Regulament, sunteti de acord ca personalul HOPA HOPA sa va conduca spre iesire si sa va predea organelor de drept (firma de paza care actioneaza in exteriorul incintei sau politiei dupa caz). In cazul in care opuneti rezistenta, acceptati in mod expres ca personalul de paza HOPA HOPA sa foloseasca toate mijloacele necesare, pentru a va conduce spre iesire si a va preda organelor de drept. In cazurile de incetare a contractului pentru nerespectarea obligatiilor de catre vizitatori nu se va restitui taxa de intrare platita.

12.5. In cazul in care HOPA HOPA a declarat incetarea contractului, iar personalul v-a indicat faptul ca aveti obligatia de a parasi incinta precum si in cazul in care la iesire nu va achitati obligatiile de plata, societatea HOPA HOPA isi rezerva dreptul de a nu mai incheia alt contract cu dvs. si de a va interzice accesul in cadrul HOPA HOPA. Intr-un astfel de caz, nu veti mai avea dreptul de intra in incinta HOPA HOPA (inclusiv in parcare). In cazul persoanelor care vor incerca sa patrunda in incinta in pofida interdictiei societatii HOPA HOPA se va face sesizare la politie pentru infractiunile săvârșite.

 

 

SERVICII SI PRODUSE. ACTIVITATI DESFASURATE IN INCINTA HOPA HOPA

În incinta HOPA HOPA, produsele, serviciile si diferite activități sunt disponibile în locuri special amenajate.

 

Clienții, vizitatorii, participanții se angajează să folosească ca modalități de plată pentru achiziționarea acestora doar metodele și instrumentele de plată acceptate de societatea HOPA HOPA.

 

POLITICA DE NEDISCRIMINARE

13.1. HOPA HOPA nu tolereaza atitudinile sau comportamentele discriminatorii.

13.2. In cadrul HOPA HOPA este interzisa orice fel de discriminare pe baza de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, sex, orientare sexuala, varsta, handicap etc. sau pe baza de orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea folosintei sau exercitarii, in conditii de egalitate, a oricaror drepturi legale.

 

SANCŢIUNI

14.1. Societatea HOPA HOPA are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui client, vizitator, participant în incinta HOPA HOPA total sau parțial, sau de a invita clientul, vizitatorul, participantul să părăsească incinta acestuia, în cazul încălcării prezentului Regulament sau a unei legi în vigoare din România.

 

 

 

14.2. În acest caz clientul, vizitatorul, participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri de la Societatea HOPA HOPA.

14.3. Societatea HOPA HOPA va redirecționa cazurile de bilete false către organele abilitate ale statului, pentru începerea cercetărilor necesare.

 

 

 

CAZURI DE FORTA MAJORA

15.1. În caz de război, revoltă, atac terorist, demonstrații, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundație, scurt circuit major, epidemii/pandemii, rezoluții oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevăzute sau nu pot fi controlate de Societatea HOPA HOPA sau de Client, Vizitator, Participant, niciuna dintre părți nu este obligată să respecte obligațiile din prezentul Regulament.

 

 

SUGESTII SI RECLAMATII

Clienții, vizitatorii, participanții, voluntarii, partenerii și terțIi pot transmite în orice moment sugestii sau reclamații societății HOPA HOPA printr-un email la adresa: hello@hopahopa.ro.

 

Termenul de raspuns este de 30 de zile calendaristice de la momentul depunerii sesizarii sau, dupa caz, primirii acestia de catre societatea HOPA HOPA.

 

 

LITIGII

16.1. Prezentul Regulament, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestuia sau din participarea la eveniment, vor fi soluționate de Clienți, Vizitatori, Participanți, Voluntari, Parteneri, Terți și societatea HOPA HOPA  pe cale amiabilă.

16.2. În cazul în care acest lucru nu este posibil, soluționarea conflictelor este de competența instanțelor române din localitatea în care societatea HOPA HOPA  își are sediul social.

16.3.3. Prin participarea la activitățile desfășurate in incinta parcului HOPA HOPA  sau prin accesarea canalelor de comunicare marca HOPA HOPA , în special website-ul www.hopahopa.ro, clienții/utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și acceptat prezentul Regulament.

 

 

INTRAREA IN VIGOARE

17.1 Condițiile Contractuale – Regulamentul au intrat in vigoare la data de 01.11.2022.