Petreceri pentru copii

Zile de naștere

La Hopa Hopa, zilele de naștere și petrecerile pentru copii sunt organizate în condiții de deplină siguranță pentru toată lumea! Personalul nostru este alături de voi pentru a vă oferi o experiență cu totul memorabilă! 

Pentru că siguranța tuturor participanților este una dintre prioritățile noastre, părintele organizator va trebui să semneze un acord de participare pentru toţi invitații. Acesta subsumează toate regulile casei și subliniaza condițiile de siguranță care trebuie asumate odată cu rezervarea unei petreceri în incinta Hopa Hopa.

Standard

60 RON / copil

30 RON / adult

Acces la toate experiențele gonflabile din incinta Hopa Hopa, cafea gratuită pentru adulți, fotolii în care să vă relaxați cât cei mici se joacă, într-o zonă separată. 

Sălile de joacă sunt deschise și altor vizitatori.

Pachetul nu include:

– mâncarea și băutura pentru copii și adulți;

– consumabile ca farfurii, tacâmuri, pahare, șervețele;

– dulciuri, gustări, tort.

Durată: 4 ore.

Prețul se calculează raportat la numărul de copii, respectiv adulți, participanți la eveniment.

Premium

120 RON / participant, indiferent de vârstă

Acces la toate experiențele gonflabile din incinta Hopa Hopa, cafea gratuită pentru adulți, fotolii în care să vă relaxați cât cei mici se joacă, într-o zonă separată. 

Sălile de joacă sunt deschise și altor vizitatori.

Pachetul include:

– mâncarea și băutura pentru copii și adulți – pizza*, suc Santal, apă plată, alune, grisine, șampanie pentru copii, bere cu și fără alcool pentru adulți;

– consumabile ca farfurii, tacâmuri, pahare, șervețele;

Durată: 4 ore.

Prețul final se calculează raportat la totalul participanților la eveniment.

Exclusive

5000 RON (luni - joi)
6000 RON (vineri)

9000 RON (sâmbătă & duminică)

Vă doriți o petrecere exclusivistă, într-un spațiu unic pe piața locală?

Acest pachet include rezervarea integrală a spațiului nostru,  în limita a 100 persoane. În cazul în care aveți mai mulți invitați, vă rugăm să ne scrieți pentru o ofertă personalizată.  Dacă doriți o experiență completă pentru invitații voștri, se va achita un cost adițional de 70 RON / persoană, ce include gustări, fructe, mâncare și băuturi răcoritoare.

*Dacă optați pentru alte tipuri de mâncare și vă doriți o ofertă personalizată, dați-ne de veste și vom reveni în cel mai scurt timp către dumneavoastră cu multe alte opțiuni.

**La oricare dintre aceste variante se adauga un cost de 200 RON, ce reprezintă pregătirea, amenajarea și accesul la o zona exclusivă în spațiul nostru pentru petrecerea dvs.

 

Cele mai bune experiente

Petreceti la maxim

Vă doriți o o experiență cu totul și cu totul memorabilă? La fel și noi! Alegeți să personalizați petrecerea copiilor cu:

Experiente

Evenimente Corporate

Experienta HopaHopa este recomandata tuturor vârstelor - de la mic la mare. Dacă, în cazul vârstelor mici, este recomandat ca fiecare copil sa fie însoțit activ de un părinte care să se asigure că joaca se întâmplă într-un cadru sigur pentru copil, adulții au liber la joacă de îndată ce ne trec pragul!

Gonflabilele noastre se potrivesc tuturor vârstelor!

Grijile și stresul cotidian dispar cât ai spune Hopa Hopa!

Aici, vă așteaptă peste 1200 mp de experiențe gonflabile și de zone de relaxare, dar și o echipă de oameni gata să vă ajute să vă deconectați pentru câteva ore!

Pe gustul tau

Pachete Personalizate

Îți dorești un eveniment fain? Ai o idee specifică? Îți dorești o reducere specială pentru angajații din compania ta? Vrei să organizăm împreună o petrecere pentru copiii colegilor tăi? Vrei o ședință foto inedită? Un teambuilding out-of-the-box?

Abia așteptăm să punem ideile tale în practică!

Rezervări

Pentru rezervarea oficială a unei petreceri, este necesară achitarea unui avans de 200 RON. Puteți achita avansul direct la locația noastră sau prin transfer bancar, folosindu-vă de următoarele date:
HOPA HOPA SRL
IBAN: RO93BTRLRONCRT0656202401
Pentru confirmarea rezervării, e nevoie să trimiteți dovada plății pe mail la .